Alla goda ting är 3

I höst ska jag prova på minst 3 för mig helt nya saker/händelser.
En är prova aktier, det har jag aldrig testat förr. Och en är att besöka London i början av november tillsammans med P för att se OMD. Tips på några must do’s är väldigt välkomna, men vi är bara där i 3 dar inkl. resdagarna!

Och den sista då? Den är fortfarande lite hemlig. Den skulle ha inträffat i somras, sen har det blivit för mycket jobb så nu hoppas jag ha mer tid över i november istället.

Soundtrack: Robyn – Hang With Me (Edit)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • söndag, september 26, 2010 - 21:47

  Simon - London låter skoj! Har själv den stan på min att-göra-lista. Har varit där fyra gånger nu, alltid på jobb, och alltid full rulle från flygplatsen-taxi-något kontor-hotell-finmiddag med företagskort-flygplats-hem.

  Nån gång ska jag dit och bara titta på stan.ReplyCancel

 • söndag, september 26, 2010 - 22:24

  tess713 - Typ så har Tyskland varit hittills för mig, och jag är lite ledsen att vi inte hinner vara i London mer än en heldag (inkl. spelningen på kvällen), men det kom lite dumt i planeringen. Samtidigt… man får ju ta chansen när den kommer. :)

  Vi sa förresten här en dag att vi fyra (vi och ni) borde åka nånstans tillsammans nån gång, det vore kul!ReplyCancel

 • måndag, september 27, 2010 - 08:57

  Fina Frun - bra att våga göra nya saker! Vad är OMD, i London? Och vad är det för hemlis….ReplyCancel

 • måndag, september 27, 2010 - 14:09

  Tesa - OMD = Orchestral Manouvers in the Dark. Minns du låten ”Sailing on the seven seas” i början av -90? Det var deras låt. Makens all time favourite band…

  Och Hemlisen ska jag outa så fort den är genomförd! ;)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*