När de gör som mest nytta

”Om jag nån gång blir miljonär så ska jag…” Och sen kom alla idéerna på allt jag skulle göra. Det var att åka världen runt, sluta jobba, bara jobba med sånt jag helst vill (hur det skulle gå till bara för att jag blev miljonär vet jag inte), köpa galet fina bilar och hus och… Där fanns även ett par rader som handlade om välgörenhet eller stöd för cancersjuka, andra sjuka och hemlösa, djur som behöver vård och ja… sådana grupper som av nån orsak behöver lite extra stöd. För vi vill väl alla hjälpa… om vi kan?

Herregud så less jag är på att vänta på att bli miljonär, så jag tänkte att jag tjuvstartar idag… Och så har jag lovat mig själv att när jag har möjlighet, då ska jag fortsätta göra det.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • tisdag, september 28, 2010 - 08:55

  Micke - Oj, oj, vad mycket den miljonen skulle räcka till. :)
  Tycker din plan verkar lysande, vad är det för något du skall köpa idag?
  Skulle jag kunna väcka din nyfikenhet för en fin skivspelare som jag vill sälja. För jag vill köpa en ny och Camilla tycker det redan finns för många prylar i den hörnan. Man måste faktiskt ha minst tre skivspelare och jag har bara två, att kvinnor inte kan fatta. :)ReplyCancel

 • tisdag, september 28, 2010 - 09:59

  tess713 - Haha, jag tänkte snarare på att ge nån gåva till lämplig förening, hemlösa, cancerfonden etc när det blir nån krona över. :)

  Även om det kom väldigt passande med tanke på att P precis köpt sig några nya vinylskivor och vi har ingen spelare sen tidigare. Fast du är väl dyr som ett troll på dina grejer du? ;)ReplyCancel

 • tisdag, september 28, 2010 - 20:56

  Micke - Där ser man. Jag som tyckte att du försökte övertala dig själv till att investera i något som du absolut inte kan vara utan. :)

  Va! Ingen vinylavläsare!? Tycker du skall ge Per en sådan i bröllopspresent. :)ReplyCancel

 • tisdag, september 28, 2010 - 22:46

  Tesa - Haha, den första där har jag ju absolut inga problem med sen innan, snarare hur jag ska övertala mig själv till att inte investera i vissa saker. ;)

  Bröllopspresent tycker du ja… hmm…. det värsta är väl att han läser det här! :DReplyCancel

 • tisdag, september 28, 2010 - 23:02

  Eva Marie - Om jag blev miljonär skulle jag köpa ett torp i skogen, köpa åtta får, två lamadjur, ett gäng höns, två grisar, två hästar (nordsvenska travare) och kompletterat mina agilityhinder med kontaktfältshinder.

  Sedan hade jag njutit av livet och bara hållit föreläsningar och kurser för att finansiera det lilla extra.

  Åh vad jag vill leva så!

  Vad gör ni under nyår?ReplyCancel

 • onsdag, september 29, 2010 - 09:07

  Tesa - Eva Marie: Lamadjur?? Nja, fåren och en nordsvensk kan jag tänka mig. Och ett par hundar såklart. P och jag tittar oss omkring emellanåt efter ett torp i skogen, gärna i närheten av en sjö. De är lite billigare än hus vid havet så att säga…

  Nyår är än så länge obokat, vill ni hitta på nåt? :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*