Honey, I bought a bag! …again

Jag är hemsk, jag vet men jag gillar väskor. Jag har dock kommit till ett par insikter och det är att jag får välja dem med lite mer omsorg än tidigare. Och de får inte kosta hur mycket som helst, för det är baske mig löjligt att slänga ut vansinniga summor på en väska. Basta.
Sen är gränsen för vad som är en vansinnig summa väldigt individuell, men i mitt fall får den vara ganska så tajt för att vara en väskälskare.

Jag har letat efter en svart motsvarighet till min bruna Stanley som jag använder jämt (jag älskar den, den har till och med ersatt fotoväskorna i omgångar) och som vanligt är jag ute efter något fint men diskret, något tidlöst och dessutom ha en justerbar cross over-rem. Det är viktigare att den uppfyller en massa krav på användarvänlighet och att motsvara mina önskemål (kameran ska få plats, liksom en drös med andra grejer) på varför jag vill ha en väska, än att den har ett visst märke. Den kan få vara helt okänd om så är.

Jag fann Laid back leather bucket bag på French Connection (fanken vad svårt det är att välja väska på nätet, jag vill ju prova, känna, öppna…) och hoppas den kommer i nästa vecka.
Och det är bäst för mig att den både uppfyller kraven och att jag tycker om den.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • torsdag, september 30, 2010 - 09:06

  Fina Frun - jag handlar nästan aldrig på nätet, vill också känna och undersöka grejjerna ordentligt :)
  Hoppas du blir nöjd med din väska, den ser jättefin ut!ReplyCancel

 • torsdag, september 30, 2010 - 16:53

  Miss Upsey Daisy - Vacker sak. Jag hoppas på att få en vacker liten plånbok i min hand när min kollega kommer hem från NY.ReplyCancel

 • torsdag, september 30, 2010 - 19:18

  Tesa - Fina Frun: Precis! Första väskan jag köper på nätet faktiskt… ska bli spännande att se vad jag gillar den.

  Miss UD: Spännande, vi får hoppas att han fann den!ReplyCancel

 • fredag, oktober 1, 2010 - 10:15

  Micke - Ha, ha, titta, du hittade något att köpa! :)ReplyCancel

 • fredag, oktober 1, 2010 - 11:19

  Tesa - Micke: Haha, jag veeet! Tyvärr inte ett av mina större problem (att hitta nåt alltså).
  Men… jag gjorde en god gärning också, annars hade jag inte haft samvete att kosta på mig nåt. ;)ReplyCancel

 • måndag, oktober 4, 2010 - 21:27

  Tröstshopping | | Westinhouse - […] Väskan har förresten kommit fram idag, men jag var inte hemma när den knackade på, så den får följa med mannen hem imorrn istället. Jag håller tummarna! Och så kommer det fler saker då… och det här är det udda i kråksången… plötsligt köper jag kläder jag aldrig behövt, eller ens använt tidigare. Jag till och med formulerar ursäkterna till det i förväg, ifall nån skulle ifrågasätta det. Mannen bara skakar på huvudet. […]ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*