Sunday confessions

• Fixar med lite förberedelser inför pappas 65-årsdag.

• Ska jobba, har en stor deadline nu i början av veckan som kommer och en ännu större måndagen efter. Faktiskt när jag tänker på det… jag har två stora deadlines denna vecka. Jo men visst. Det fixar vi, med mycket jobb förstås.

• Husvisning. Inte alls långt från där vi bor, dyrare än vi har råd med men det har aldrig varit förbjudet att titta. :) Har även sett ett annat hus x antal mil härifrån som jag tror vi ska ringa på. Sen trivs vi vid havet, känns konstigt att flytta ifrån det då men priset är väldigt bra och skicket mycket fint vad vi kan se på bilderna. Så jag ringer väl då…

• Och så ska vi laga mat. Vår matsedel denna vecka var så effektiv så vi har redan fyllt frysen trots att två dagar inte innehöll mat man fryser ned. Vi fick faktiskt hoppa över en maträtt igår och ta en sallad istället, för det inte ska bli slöseri av hela grejen.

Igår låg jag förövrigt som en däckad säl hela dagen, extrem huvudvärk, sliten, galet trött hela tiden. Förkylningen som aldrig får ta sig igenom? Eller bara utsliten. Det får bli vila snart. Inte riktigt än, men snart.
Vi ägnade hela kvällen åt att sitta och titta på gamla tv-klipp, hallåor och barnprogram vi minns på Nostalgikanalen på Youtube.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • måndag, oktober 4, 2010 - 12:15

  Fina Frun - spännande med husvisning, lycka till!ReplyCancel

 • måndag, oktober 4, 2010 - 20:08

  Christina - Håller med föregående talare, jättespännande med husvisningar!
  Skvallra om hur husen såg ut!!ReplyCancel

 • måndag, oktober 4, 2010 - 21:32

  tess713 - Fina frun: Tack, kul är det men vi tar det mest som en prövotid nu.

  Christina: Första huset var fint, uppfräschat fixat och donat, bra område, men lågt i tak, kakelugnar som inte funkade, en del fuktanmärkningar (många fler än tidigare vi tittat på), direktel (som är ok om det finns kakelugnar som funkar) och väldigt dyrt.

  Ska ringa på det andra också, och det är tydligen nån inredningsmänniska som bott där så det är fint, men vet inte hur skicket är på huset i övrigt. Och det ligger på fel plats. Eller rätt… det återstår att se.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*