Tapeter och allt annat

Jag har sovit bort en del av fredagskvällen, helt slut! Och nu fördriver jag en stund innan sängdags med att kolla på tapeter till kontoret/gästrummet från bland annat Ferm Living och Missprint på Tapetorama.

Tänker mig en heltäckande botten med ton i ton-mönster alternativt nåt ”snällt” mönster. I svart/gråbrunt, eller kanske rött? Eller så går vi bananas i både plånbok och färg (min favvofärg förövrigt så det är väl ok). Nä men allvarligt, kanske inte till just det rummet, men i vardagsrummet hade det varit fint. Fast där har vi strukturväggar så tapetsera är inte nåt alternativ just nu…

Hursomhelst, kontoret var det. Övriga tapeten är en beige historia som är rätt trist men funkar till mycket, skrivborden som står mot den är svarta och den ljusare hyllan skulle då behöva sitta mot en mörkare tapet.
Tipsa gärna om du kommer på nåt!

Det är när man pillar runt med sånt här som jag upptäcker hur gärna jag önskar att jag haft ett hus att lägga inredningsenergi på.

Helgen och kommande vecka ser ut som följer:

Dygnsprojekt i helgen att äntligen hinna ta itu med. Jag ska vara klar på måndag och det är ett ganska rejält projekt. Kanske hinner med nån promenad.

På måndag blir det jobb i Göteborg, länge sen sist nu. Passet måste förnyas. MÅSTE. NU! Hoppas hinna till Borås, lämna av lite grejer och träffa folket på Studion. Hinna luncha med en yrkeskollega, deadline 2 och 3 ska fixas till, blir m a o lite mer kvällsjobb antagligen, packa upp grejer från Spanienresan (ja inte min egen packning tro det eller ej) och utöver det här boka klipptid, skicka paket och hinna sova lite.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • lördag, oktober 9, 2010 - 10:48

    Fina Frun - en uppbokad tjej, hoppas du hinner med skön vila också :)ReplyCancel

  • lördag, oktober 9, 2010 - 19:27

    tess713 - Fina Frun: Snart, snart blir det vila!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*