Apple har tänkt på allt

Rensade datorn på allt möjligt häromdan, då burken var nära att explodera under den tunga bördan av bilder och filer som jag tryckt in i den senaste tiden. Gav mig även på att ta bort ett antal språk som jag inte tyckte att jag behövde, men Klingonskan sparade jag. #nerd

Star trek och klingonska

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • torsdag, oktober 14, 2010 - 06:33

  Fina Frun - ja det kanske man inte behöver… vart pratar man det tro???ReplyCancel

 • fredag, oktober 15, 2010 - 07:42

  Miss Upsey Daisy - Helt rätt att spara klingolskan. Tror jag. Vi säger så. ;-)ReplyCancel

 • söndag, oktober 17, 2010 - 14:04

  tess713 - Fina frun: Kan vara helt rätt att ha till nästa inspelning av Star Trek tror jag!

  Miss UD: Japp, saved.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*