Vardagsnyheter

Det händer inte mycket just nu förutom jobb och sova och jag hade ett superbra inlägg på gång när jag gick och la mig i lördags morse klockan 4 men istället för att skriva ned stödord för att minnas tänkte jag att ”närå, det där kommer jag komma ihåg och kan skriva ned imorrn för nu är jag trött”.
Just det. Jag kommer inte ens ihåg vad det handlade om.

Helgen har mest tillbringats inomhus än så länge (jag borde ha varit ute och fotograferat i det fina vädret), har varit så trött så det finns knappt ord för det, mest sovit tycker jag. Till råga på allt har det blivit väldigt sent filmtittande så igår somnade både jag och P i soffan framför tv:n. Sånt blir man inte direkt piggare av.

Idag ska jag läsa på prov, och försöka göra klart lite jobb. Imorrn bär det till stan och få det där passet gjort som jag ännu inte hunnit med. Fortfarande ett par hektiska veckor kvar, sen lite vila innan nästa projekt. :)

Vi har förresten kört det här med veckomatsedlar nu i snart 3 veckor tror jag, och det har funkat riktigt bra för oss som alltid slarvade väldigt mycket med vad vi skulle äta.
Inte alla dagar vi lagar maten som står visserligen, eftersom det visat sig att vi fyller frysen för snabbt, så då blir det nån enklare sallad alt. nåt ur frysen.
Men ska vi laga mat är det bara att kolla veckodagen och ta den maträtten. Svårare än så blir det aldrig, P älskar det så slipper han hitta på nåt nytt.

Sen har vi icakort, och idag undersökte jag ”mina sidor” på icas hemsida lite mer och visste ni (eller det kanske bara var jag som inte visste det) att man där kan lägga till recept i en veckomatsedel och skriva ut, istället för att sitta och klura själv vid köksbordet? Perfekt. Ännu mer perfekt att blanda båda metoderna då ens egna kommer från recept som finns i kokböckerna hemma i hyllan.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • söndag, oktober 17, 2010 - 17:14

  Miss Upsey Daisy - Låter bra att planera så. Ni är ju borta rätt mycket och då kan det vara skönt tycker jag att ha saker under uppsikt. På väg mot GBG snart?ReplyCancel

 • måndag, oktober 18, 2010 - 15:52

  Peter - Jag har inte haft just det problemet som du beskriver men det fick mig att tänka på något annat som händer mig lite då och då. Det kan vara ett mail eller en ny post till bloggen men precis när man skrivit, påtat färdigt med det och är beredd att lämna ett litet avtryck i världshistorien så istället för att sända som man ville så försvinner det i riktning mot Bermudatriangeln och återses aldrig mer.

  Det kvittar hur man sedan kämpar för att återskapa det hela för tankar och formuleringar blir inte de samma och aldrig lika ”briljanta”;)

  Förvisso rena definitionen av ett i-landsbekymmer men ändå… Störigt:)

  Ontopic: Storkok och infrysning rules. Billigt och så slipper man laga mat varje dag:)ReplyCancel

 • måndag, oktober 18, 2010 - 18:05

  tess713 - Miss UD: Ja, jag tror du och jag ska ta en fotosession – hur låter det? men det dröjer in i november antagligen.

  Peter: Nä, den varianten är inte heller speciellt kul och ibland dessutom ganska viktig om man skriver brev i jobbet eller så.
  Jag brukar dessutom sitta och fila på långa mail, artiklar och sånt i ett par timmar ibland, beroende på vad de ska användas till.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*