Pappas bok

Vi hade fest för pappa i helgen. Har fixat och trixat för det här ihop med sys sen nån månad tillbaks och igår var det dags!
Och så ville vi ge honom nåt personligt, för det är minsann inte lätt att ge nåt till nån som har allt och inget vill ha. Så vi gav pappa en bok. Som vi har gjort.

Med ett släktträd på de närmaste leden, gamla bilder från förr på familj och övrig släkt och en längre fullständig släktlista längst bak tillsammans med en liten gästbok för att folk från kalaset skulle kunna skriva en rad, samt ett anteckningsutrymme, för att fylla på med mer eller rätta till felaktigheter. Så kan det kanske få bli en bok till.

Ett riktigt kul arbete! Vi fick samlat in en massa bilder, scannat över 100 st, släktforskare i familjen har bidragit med namn och uppgifter, jag har retuscherat ihop originalbilder med gamla fotobaksidor från 40-talet (ni vet sådana här fina gulnade med svagt mönster i) och fotat av gamla ramar från 30 och 50-talet som fyndats på Tradera och fixat läder- och tapetbilder att använda som bakgrunder. Resultatet blev 46 sidor bok!
(Beställd från Blurb.com)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*