Mardrömmar

För nån månad sen klagade jag lite för en arbetskompis att jag slutat drömma. Jag har varit drömfri väldigt, väldigt länge och egentligen har det inte stört mig för jag har sovit stött och vaknat helt ok. Fast det har varit lite fattigt, innehållslöst.
Är det bra eller dåligt att inte ha/minnas några drömmar alls?

Det här höll i sig fram till förra veckan, och nu drömmer jag varje natt. Oftast är det mardrömmar av nåt slag och jag har sjukt svårt att ta mig upp på morgonen.
Och det kan jag säga, känns inte heller speciellt bra.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • torsdag, november 18, 2010 - 09:49

    Madison - hmm…jag är nog likadan. Kommer väldigt sällan ihåg några drömmar och de drömmar jag har är ofta desamma. Mardrömmar hade jag ofta när jag var yngre och de var alltid likadana de med. Att jag dog i cancer. Hmm…jag kanske har stängt av drömfabriken för att slippa dö varje natt…? Annars är ju drömmar det bästa som finns då man faktiskt har möjlighet att göra precis det mest omöjliga!ReplyCancel

  • fredag, november 19, 2010 - 00:07

    tess713 - Madison: ”då man faktiskt har möjlighet att göra precis det mest omöjliga!”
    Det har du faktiskt rätt i, så långt har jag inte riktigt hunnit tänka! Kanske ska försöka använda det och vända mina mardrömmar… bli plötslig superhjälte av att ha allergichock?

    (Jepp, det var min senaste dröm, en allergisk reaktion som brutalt gjorde om ansiktet när jag skulle iväg nånstans)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*