Freebies: Highres bokeh textures

Idag är det 4:e advent och jag ger bort några högupplösta bokeh som blivit till efter diverse testande. Använd dem till julkort, som strukturer eller toningar vid redigering av egna bilder, have fun!

Download bokeh.zip

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • söndag, december 19, 2010 - 11:38

  Elin - Har läst nånstans hur man gör sådana, men inte riktigt fattat… Hur gör man?? ;)ReplyCancel

 • söndag, december 19, 2010 - 11:44

  Katarina - Tackar!

  Jag har ju kommit in på en högskolekurs på distans i digital bildbehandling. Det ska bli jättespännande och jag har en känsla av att jag kommer att få användning för den här typen av bilder.ReplyCancel

 • söndag, december 19, 2010 - 15:10

  tess713 - Elin: Precis som när man får oskärpa i vanliga bilder, fotograferar du antingen direkt ljus alt. nåt som reflekterar ljus bra men lägg det i oskärpa. Jag har använt både ljusstakar och satt blixten i metallfolie.

  Katarina: Trevligt! En sån har jag funderat på att gå också, även om jag känner mig ganska luttrad finns det säkert mer att krama ur! :)
  Var läser du din?ReplyCancel

 • måndag, december 20, 2010 - 15:48

  Micke - Jag tackar!

  Du är verkligen snäll som delar med dig!ReplyCancel

 • måndag, december 20, 2010 - 18:23

  Tesa - Micke: Så lite så bara kul om det kommer till användning!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*