Hyperbole and a half

Jag har en blogg jag favoriserat. Tror det är nåt jag funnit via EM från början, och den får mig att skratta så jag kiknar, särskilt hennes (hon som skriver bloggen) senaste inlägg ”Dogs Don’t Understand Basic Concepts Like Moving”. Illustrationerna känns så Paint men är detaljerade och välgjorda, säger precis allt det de ska säga och få en att känna. Jag har verkligen skrattat så tårarna runnit när jag läst den.
Tillsammans med texten och storyn i sig… fantastiskt. Jag älskar den här bloggen! Och det gör tydligen alla andra också, kolla kommentarsfrekvensen liksom – över 2000 st på detta inlägg och väldigt många på de andra också!

Nu väntar jag otåligt på nästa inlägg.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • tisdag, december 21, 2010 - 09:12

  Miss E - Tack för tipset, den är ju helt underbar!ReplyCancel

 • tisdag, december 21, 2010 - 14:59

  eva marie - Den är fantastisk och jag tycker hunden är såå lik Ozzkan ;)

  Oj vad vi ser fram emot nyår!

  kramReplyCancel

 • tisdag, december 21, 2010 - 18:16

  CJ - Gillar din header!ReplyCancel

 • tisdag, december 21, 2010 - 21:47

  tess713 - Miss E: Visst är den!

  Eva Marie: Haha, och Ozzkan är lite lik vår tjej ibland! Ja, det ska bli så kul att ni kommer hit! :)

  CJ: Tack!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*