Google the almighty – för husfriden

Här hemma kan vi båda vara två envisa åsnor ibland, som bara vägrar ge med oss. Sista ordet ni vet…

Förr (innan vi skötte 90% av vår konversation via internet) var det här ett aber, för hur avgör man vem som har rätt utan att blanda in stackars vänner som helst inte ska komma i kläm?  Men numer kan vi starta en ganska högljudd konversation (inte arg eller elak men… intensiv) lika snabbt som vi avslutar den abrupt med att slå fast att vi låter Google avgöra när vi fastnat i diskussionen.

End of discussion. Och sen glömmer vi oftast bort allt inom loppet av några minuter. :)

Hur ser det ut hos er, är ni oeniga nån gång eller rörande överens om allt?

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • tisdag, december 21, 2010 - 23:12

  CJ - Ja visst är det så! Ha en fin kväll!ReplyCancel

 • onsdag, december 22, 2010 - 12:49

  Miss E - Vissa saker är vi väldigt eniga om men sedan finns ju såklart saker vi inte ser lika på, men då vi fortfarande verkar vara kvar i den nykära fasen så är vi väldigt duktiga på att kompromissa och ge den andre rätt – eller bara besluta oss för att tycka olika.

  Får väl se hur länge det håller…ReplyCancel

 • onsdag, december 22, 2010 - 13:24

  Tesa - CJ: Tack och en fin dag till dig!

  Miss E: Jo det är klart, tycka olika gör vi ju titt som tätt och det brukar vara allmänt accepterat hos oss båda, men när vi kommer ihop oss om nåt säg t ex vem som var gift med vem… eller vilket krig som varade hur länge osv. Då är google väldigt handy. :)

  Vem vet, ni kanske klarar hålla det så i all evighet! :)ReplyCancel

 • torsdag, december 23, 2010 - 00:09

  Henrik H - Vi kommer rätt bra överens och kompletterar varandra rätt bra. Men det kommer nog bli värre om några år nu när vi har en liten vågmästare i familjen. Så det gäller att vinna över henne på ens sida från början :DReplyCancel

 • torsdag, december 23, 2010 - 12:20

  Fina Frun - Ånej, vi är inte alltid överrens. Inte alls! Vi kan vara ganska envisa och tjurskalliga båda två ;)

  God JUl till dig!ReplyCancel

 • torsdag, december 23, 2010 - 16:15

  Tesa - Henrik: Kanske är säkrast! :)

  Fina frun: Haha, och en God Jul till dig med!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*