Nyåret

God fortsättning på er! Har ni haft en bra jul- och nyårshelg?

Min årskrönika kommer (liksom målen för framtiden som nog faktiskt är viktigare), så fort jag piggnat till lite.

Nyåret skulle egentligen ha spenderats med vännerna EM och Simon och vi såg verkligen fram att träffa dem, men då jag redan var en ostabil bomb som knappt orkar ta mig i och ur sängen, och de dessutom fick feber och hosta och låg däckade under jul och nyår så blev det bara Pär och jag kvar här hemma.

Inte fy skam det heller såklart även om det hade varit trevligt med besöket, men jag har verkligen jordens bästa man! Han har tagit hand om mig, fixat och plockat, handlat och så lagade han oxfilé till nyårsmiddagen och en fräsch pannacotta till efterrätten medan jag bara legat i soffan och drällt i princip hela veckan. En del av tiden har han suttit hos mig och räckt mig termometern som nästan konstant har visat på feber.

Jag fick några provsvar dagen därpå, och sänkan var lite hög och blodvärdet lite lågt, jag väntar fortfarande på några av blodproverna. Det kan nästan säga vad som helst. Fortsatt har jag haft feber alla dagar, framför allt på kvällen, vissa dagar inte kunnat lyfta ens ett juicepaket pga extrem svaghet och värkande leder. Så i på nyårsafton kom överraskning nr 2 – illamående. Och rodnader i ansiktet (nä, det är inte bra).

Igår kom klådan. Och om jag nån gång tyckte att vattkoppor är otäckt då ska vi inte prata om det här, för det var det värsta jag varit med om! När mjukaste t-shirten förvandlas till ett myrvandrande monster och vare sig kliande eller nåt annat hjälper för att få bort myrsticken (tusen nålar över hela överkroppen), då trodde jag att det var dags att söka akut.
Samtidigt blev det som röda fläckar/utslag på några av områdena det kliade på.

Idag har kliandet dykt upp ett par gånger, men i övrigt har jag haft lägsta tempen på 2 veckor och lederna har mått ganska bra (tro fan det, jag har ju inte rört mig nåt!). Jag hoppas kunna gå till jobbet imorrn, för det suger verkligen att ligga hemma i soffan hela tiden.

Övrigt att berätta är att vi tittat igenom första säsongen av Californication (Pär har såklart sett förut), jag har sett båda säsongerna av Life on Mars, läst ur en bok, vi har sett några filmer och han har spelat sitt julklappsförvärv (Star Craft) på datorn. Och nu hoppas jag på lite mer aktivitet!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • måndag, januari 3, 2011 - 09:58

  Miss E - Fy vad jobbigt du har fått det, hoppas allt jävulskap går över så du får njuta lite av 2011s vackra inledningsdagar. Krya på dig – och hälsa P att han är en fin man som tar så väl hand om dig. Kram från ossReplyCancel

 • måndag, januari 3, 2011 - 11:09

  Miss Upsey Daisy - Det låter så trist din stackare. :(ReplyCancel

 • tisdag, januari 4, 2011 - 04:04

  tess713 - Miss E: Det här är det värsta jag varit med om, lovar!

  Miss UD: Mycket trist är det.ReplyCancel

 • måndag, februari 21, 2011 - 12:15

  Christina - Usch, det låter verkligen jättejobbigt.
  Jag vet att det inte hjälper så mycket men jag tycker så himla synd om dig när jag läser hur du mår :-(ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*