Trött men nöjd efter helgen

I helgen fick vi besök av EM och Simon och de hade alla 4 hundarna med sig dessutom! Hur mysigt som helst, kul att träffas och prata och jag längtar redan till nästa gång det kan tänkas bli av!
Det är dessutom väldigt skönt att faktiskt få besök och tänka på något annat en stund förutom sig själv, det blir alltid väldigt mycket prat om detta mystiskt hemliga (jag kan pladdra men det är kanske inte alla som är intresserade ;) ) som drabbat mig men med 4 hundar som kräver uppmärksamhet är det svårt att vara egotrippad. :)
Till att börja med visste inte jag något alls om det här besöket, men så blev jag väldigt mycket sämre i förra veckan så Pär ville inviga mig i planerna trots allt och kanske avblåsa det. Ställa in?? Nej aldrig i livet! Dessutom behöver även han ett avbrott från allt ihop emellanåt.

Mina leder har varit bättre än på länge under helgen, så jag vilar egentligen mest upp mig från konstiga 40 gradiga feberattacker som kommer istället. Svårt att få allt verkar det som. ;)

Nu har alla åkt och jag tänker vila en stund till, sen fixa räkningar och planering för kommande vecka. Som det känns just nu kommer det vara genomförbart och det gör mig lite lycklig.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • söndag, februari 27, 2011 - 20:52

  Miss Upsey Daisy - Låter jättemysigt och fyra hundar.. märks liksom.ReplyCancel

 • söndag, februari 27, 2011 - 21:44

  Katarina - Vad kul att du haft en helg som fått dig att må bra.

  Synd att du var tvungen att avsluta den med att betala räkningar. Det är något som gör mig på väldigt dåligt humör nu för tiden.ReplyCancel

 • tisdag, mars 1, 2011 - 19:22

  Fina Frun - vad synd att febern kommer, när du äntligen mår lite bättre i lederna…
  Kram/Fina FrunReplyCancel

 • onsdag, mars 2, 2011 - 09:01

  eva marie - Det var hur mysigt som helst! :)
  stor kramReplyCancel

 • tisdag, mars 8, 2011 - 14:44

  tess713 - Miss UD: Fast ändå, det var mest mysigt och de är fostrade och beter sig på ett sånt sätt att de inte känns så många!

  Katarina: :) Räkningar gjorde även mig sur och grinig längre tillbaks men jag har bearbetat det hela rätt ordentligt med att ta ett riktigt grabbtag i ekonomin. Skittråkigt första tiden men sen gav det resultat!

  Fina frun: Ja, det är faktiskt ganska konstigt!
  Kram

  EM: Och ni är jättevälkomna tillbaks när ni vill! KramReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*