Växter i glasburk

När Eva Marie och Simon var här fick vi fina presenter av dem! Bland annat de här båda glasburkarna med nån sorts växter som vi ännu inte identifierat. Och ännu inte haft ihjäl otroligt nog trots att vi var bortresta en vecka direkt efter! De växer och frodas, älskar ljus och luktar inget speciellt än iallafall.

Så vad är det för nåt?

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • torsdag, mars 10, 2011 - 11:46

  Fina Frun - Är det pelargoner?
  Vackert är det i alla fall där i glasburkarna…

  Kram/Fina FrunReplyCancel

 • torsdag, mars 10, 2011 - 12:21

  eva marie - IIII vad glad jag blir!! :D :D :D :D så spännande!! Den ena (lilla) burken är mina absoluta favoritblommor – I LoVE Them! Hoppas hoppas att det blir blommor av dem! Nu belv jag sugen på att så själv också!!

  kram!ReplyCancel

 • torsdag, mars 10, 2011 - 19:58

  Tesa - Fina frun: Återstår att se misstänker jag, men håller med – fina är de! :)
  Kram!

  Eva Marie: Och jag blir bara mer nyfiken på vad det är för nåt! :) Kram!ReplyCancel

 • torsdag, mars 10, 2011 - 21:44

  Simon - Åh, jag vet, jag vet!!! ;DReplyCancel

 • torsdag, mars 10, 2011 - 22:01

  Tesa - Simon: Ja ja, jag vet också att du vet! ;)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*