Fredag!

Idag har musklerna ömmat en hel massa och så har jag haft feber (vi fick väderomslag ute, jag tror det beror på det), så jag bäddade ned mig i soffan med datorn och jobbade hemifrån istället. Inte helt idealiskt från soffan men så länge jag inte ska redigera bilder fungerar det.
I många fall är det skönt (och bra) att kunna jobba hemifrån men jag tycker att det är rätt skönt att ha ett eget kontor att åka till också! Det är min lilla helgedom där jag automatiskt där jag kan slå av alla privata problem och händelser och bara ge mig hän det jag ska göra.
Vissa dagar, när jag behöver ha inspiration är det dock bättre att ge sig ut och göra nåt helt annat, gå på stan, i butiker, bläddra i tidningarna hemma eller hänga på nätet.

En dag som jag dock inte tycker är kul att jobba hemifrån är fredagar. Ute nånstans, iallafall om det är körigt och mycket att göra, det är ok. Men inte hemma.
Varför? Det borde vara perfekt, men det som är hela grejen med fredagar är att känna helgen man står inför! Och det gör man bäst på jobbet när man tillsammans med andra pratar om vad som ska hända under helgen och räknar ned timmarna inför en riktigt mysig fredagskväll ihop med de nära. Fredag kväll har jag dessutom fridlyst från jobb.

Så idag ska jag åtminstone möta upp kärleken så vi får handla något att äta tillsammans men faktum är att dagen har varit tråkig och jag har inte haft nån fredagskänsla alls.
I helgen väntar bland annat lite hemsidesjobb, bildredigering, biobesök och kanske promenad om vädret bestämmer sig för att visa sin vackrare sida.

Vad ska du hitta på i helgen för nåt själv?

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • fredag, mars 18, 2011 - 21:15

  Miss E - Hoppas du får en fin helg och att kylan och det onda försvinner.

  Vi ska hem kollegorna på en mycket försenad jullovsfest i helgen och så ska jag jobba på söndag.ReplyCancel

 • lördag, mars 19, 2011 - 11:54

  Fina Frun - Hoppas din helg blir härlig!
  Vi skall snart iväg på en pyssel-dag med nära och kära :)ReplyCancel

 • söndag, mars 20, 2011 - 10:38

  tess713 - Miss E: Det lät faktiskt riktigt trevligt!

  Fina frun: hittills har den varit riktigt bra tycker jag! Åh pyssla som är så kul!ReplyCancel

 • söndag, mars 20, 2011 - 12:05

  Katarina - Hoppas helgen blev bra!

  Själv var jag på bloggträff i fredags – kul. Men har mått konstigt hela helgen så resten av helgen blev mest ’vara hemma och ta det lugnt’.

  Och i dag har jag huvudvärk. Surt. För det är toppenfint väder ute och jag vill ner på stan.ReplyCancel

 • söndag, mars 20, 2011 - 20:48

  Miss Upsey Daisy - Jag arrade bloggträff.. hade min kompis här på middag samtidigt som jag var barnvakt .. så hade jag en annan kompis här på fika med hennes nya bebis.. så kom pojkvän hem och .. så har jag tränat.

  Jag är rätt trött.ReplyCancel

 • söndag, mars 20, 2011 - 23:47

  tess713 - Miss UD: Förstår att du är trött men det var säkert kul också? Se till att få lite vila mellan varven bara så. KramReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*