Mer färg åt folket

Jag gillar visserligen alltid färg men extra mycket på våren!
I all min tokiga shopping senaste tiden har jag dock inte hittat mycket av färg i kläder, så till slut köpte jag en scarf (alla använder scarf utom jag ju, bättring!) i massa sköna färger. Så nu kan jag klä mig helt svart som vanligt och bara ta på mig den så är färgproblemet löst!

Och kuddfodralen från Anna O kom till idag under promenaden och livar upp vår mörka soffa. Det ska in fler färger, bl a en grönaktig nästan som i scarfen, och sen klurar jag på hur man skulle kunna både ljusa och liva upp kontoret utan att ta till målarpenseln!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • lördag, mars 26, 2011 - 18:41

    Katarina - Åh, jag älskar både sjalen och kuddarna. Läckra!ReplyCancel

  • lördag, mars 26, 2011 - 19:10

    Miss E - Very nice!ReplyCancel

  • söndag, mars 27, 2011 - 09:24

    Tesa - Katarina och Miss E: Tack, tyckte också det var härliga färger!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*