Polen tur och retur

20110622-212052.jpg

Jag var till Polen igår på en blixtvisit, och kom hem idag. För att kolla trycket av en katalog, och mycket mer än så blev det inte att se tyvärr. Vi bodde i Warsawa och skulle en bit utanför så utefter vägen fick man ju ett litet hum om landsbygden iallafall. Och så avslutade vi kvällen med tapas och en sjukt god cheese cake. Hotellet var riktigt fint och hade den maffigaste hotellfrukosten jag nånsin sett!
Motorvägen var istället en utmaning av det rejält guppiga slaget. Utefter vägen stod de och sålde bigarråer och det kunde vi ju inte motstå!

Kort men kul, jag är nöjd och det är inte omöjligt att vi åker tillbaks dit snart för att få se lite mer.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • torsdag, juni 23, 2011 - 14:17

  Henrik Stigell - Jag sitter här med en kopp kaffe och läser bloggar på morgonen (eller vad man nu kallar tidpunkten man vaknar på fast det inte är morgon). Din blogg är rätt trevlig, jag har stött på den flera gånger.ReplyCancel

 • lördag, juni 25, 2011 - 07:32

  sara - älska hotellfrukostar! mmmm

  låter lite läskigt med blodförgiftning, jag hoppas du mår bra igen?
  ta hand om dig!ReplyCancel

 • lördag, juni 25, 2011 - 21:24

  Miss Upsey Daisy - Jag var där fast då var det massa snö. Inte så kul. Men det jag bodde nära där du fotat :)ReplyCancel

 • måndag, juni 27, 2011 - 11:07

  Tesa - Hennrik: Tack, du är välkommen! :)

  Sara: Och den här var inte att leka med heller! :)
  Tack, mår mycket bättre nu när allt stabiliserat sig igen. Hoppas du får en fin sommar!

  Miss UD: Vi kanske bodde på samma hotell? Jag står utanför det hotellet här nämligen, Novotel?ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*