Äntligen ska det bli fint på kontoret

Vårt kombinerade kontor/gästrum har varit en nagel i ögat på mig länge (typ snart 3 år. Hjälp. Jag har bott i samma lägenhet på samma ort i 3 år! Fattar ni vad länge det är för att vara mig!?). Jag trivs inte alls i rummet, och det är lite kruxigt när man ska jobba här hemma. Faktum är att jag trivs bättre på mitt ”riktiga” kontor, eller ute i köket.
Felet? Det är beige. Det är fula gardiner, och det är jag som hängt upp dem till råga på allt fast det finns liksom inga bättre heller till allt detta beiga. Åh hela rummet är så hemskt superbeige!

Nu äntligen har vi kommit till skott att prata om att fixa till det i ett par veckor (jag har pratat, Pär har hummat lite frånvarande) och idag efter att tapetprovet jag beställt kom (och Pär hummade godkännande uppåt på sista mmm:et) så har vi nu beställt 4 (dyra) rullar till en fondvägg! Nu behövs bara en massa vit färg till resten av väggarna och vi (jag) tänkte nog att vi (japp, här ska det stå ”vi”) skulle kunna fixa till det under semestern till på köpet!

Och även om jag i vanliga fall är smått rädd för grönt i inredning (eller kläder) så är det just en äppelgrön tapet jag valt. För jag vill ha en pigg och fräsch färg till våra mörka tunga skrivbord men även till ekhyllan. Och för att grönt passar ihop med vitt, orange och rött, turkost och blått i alla möjliga nyanser, precis de färger jag gillar bäst i övrigt (och Pär håller med!).

Nu fattas bara att vi hittar drömhuset och flyttar 1 vecka efter att tapethelsiket äntligen kommit upp…

[Bilden är lånad från Tapetorama, där vi också beställt tapeten]

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • måndag, juli 11, 2011 - 19:17

  Lotta - Redigt snygg tapet! Och grönt är skönt:) Jag har hela min del av hemmet, d.v.s. allt utom kidsens rum och köket inrett i gröna, orangea och röda toner. Uppblandat med lite brunt och till julen blandar jag faktiskt även in plommon på det orangea. Känns varmt och gött. Skulle helt klart kunna tänka mig en sådan tapet jag med.ReplyCancel

 • onsdag, juli 13, 2011 - 14:50

  Fina Frun - Äppelgrönt låter härligt! (kan inte se bilden)

  Kram/Fina FrunReplyCancel

 • onsdag, juli 13, 2011 - 22:45

  tess713 - Lotta: Den kommer bli finfin så jag ser fram emot det här! Plommon och orange låter riktigt varmt och skönt, fin kombination.

  Fina frun: Nä jag kan inte heller se bilden längre, vete katten vad som hänt!ReplyCancel

 • fredag, juli 22, 2011 - 22:39

  Färdigmålat och tapetserat | | Westinhouse - […] och bättre bilder sen men här kommer iallafall några iPhone shots före och efter på delen där tapeten sitter. Äntligen har vi fått upp reproduktionen på fåglarna också, men jag har ju glömt var […]ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*