En aktiv dag

Idag vaknade vi i ”lagom” tid, till fint väder och min mage som tjöt av hunger så det var bara att pallra sig upp och äta frukost. Efteråt gick vi ut och avverkade nästan en mils promenad, och det verkar gå bra att promenera för min del just nu, jag har varit iväg på halvmilsturer ett par gånger till denna vecka. Skönt! Och nåt kroppen behöver i allra högsta grad.

Senare åkte sys och jag till kompisen H för att fota henne ihop med hennes hästar, och sys fick prova sadel. Det gick bra det också, men det märks att knäna inte riktigt gillar att jag kryper runt på dem. Får väl se hur de mår imorrn.
Och nu ska jag avsluta kvällen med att ta de där viktiga backuperna. Mmmm vad jag ser fram emot det.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • fredag, juli 15, 2011 - 19:31

  Helena - Hoppas att knäna är ok idag, mina ben känner iaf av gårdagens aktiviteterReplyCancel

 • måndag, juli 18, 2011 - 15:39

  Tesa - Jo de höll som tur var! :)ReplyCancel

 • onsdag, juli 20, 2011 - 21:56

  Miss Upsey Daisy - Du börjar komma tillbaka på banan mer och mer. :)ReplyCancel

 • torsdag, juli 21, 2011 - 22:57

  Tesa - Miss UD: Ja, det känns så faktiskt! :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*