On tour

Vi åkte till Simrishamn i torsdags för att reka inför nästa fotoresa. Bokade ett hotellrum på vägen ned… f’låt, en liten svit på 2 rok blev det visst då det var det enda som fanns ledigt, och på vägen höll jag ett extra öga öppet efter alla loppisar som finns där nere. I Simrishamn var det marknad! Och VÄLDIGT mycket regn, så rekandet fick bli med bil runt i stan där det gick att ta sig fram och när vi sen var klara, hade ätit en inte nån vidare middag på ett ställe så fanns det inte mycket mer att göra än att köpa med sig lite marknadsgodis och titta på Men in Black II.

Dagen efter åkte vi vidare till Malmö, stannade efter vägen bl a i Hammenhög och gick på några loppisar (de hade minst 4 st där!), hälsade på våra vänner M och C i Malmö, fick god lunch och fika, gick på promenad, fick en liten guidead tur, geocachade, åt middag ute och sen på kvällskvisten for vi hemåt igen och kom fram runt 2-tiden inatt.

Idag blev det en tur hemma i byn först, det har varit så himla fint och varmt väder hela dagen! Och sen åkte vi vidare ut till Hamburgsund och sen till Hunnebostrand där vi köpte en glass och geocachade lite mer. Det här med att P äntligen börjat med geocaching (jag har hintat honom tidigare) är ju toppen! Nu får jag med honom på både loppisrundor och fototurer utan problem!

Pär finner en cache ute vid Vårhällen.

Nyfikna/hungriga änder i Kungsparken.

Handsnidade skyltar!

Konstverk fastkilade i staketet. Jag har själv en tavla av konstnärinnan hemma.

Trots regn när vi var nere i Skåne är det ändå skönt att få några sådana här dagar under sommaren.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*