Inte riktigt skarp idag

Man kan säga att jag simmat ur bild idag men så fort jag kommit i fas igen ska jag berätta lite mer om vad som hänt denna vecka. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • söndag, augusti 28, 2011 - 17:28

    Lisa - Tack för tipset!! Når man till det stället själv eller?? Fick tips av en sköterska att jag skulle ta på utsidan av låret, men jag får för mig att det ska göra super ont! Magen har man ju liksom mest fläsk på så det ha känts säkrast att ta där, men nu går det inte mer!!ReplyCancel

  • söndag, augusti 28, 2011 - 21:53

    Lisa - okej, ja men det är precis där Fredrik har hjälpt mig att ta i helgen.. Tyckte att det blev lite kämpigt att nå själv! haha.. Fast igår kändes det inget, och idag brännde det som elden.. Vet aldrig vad det beror påReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*