Fotoresa i Simrishamn

Så! Nu är jag nog mitt nästan normala igen tror jag. :)
På måndagen förra veckan checkade vi in på Apotekarns B&B i Simrishamn för att fota våren 2012-katalogen. Det var det vanliga teamet (fotograf med assistent, marknadstjej, make upartisten och jag) och 3 nya modeller (en svensk, holländska och brazilianare från NY :) ), alltid lika spännande med nya människor för man vet aldrig hur kemin fungerar, men det funkade SÅ. BRA!!! Vi blev ett jättebra gäng, jobbade bra ihop och hade riktigt kul. Jag har fått höra flera gånger att vi är ett toppenteam som är roliga att jobba ihop med och sånt gör mig lika glad varje gång, för då vet jag att jag gjort något bra när jag valt ut grundteamet!

Vi har haft turen att få ganska bra väder hela veckan och när vi inte hade det så hade fotografen ett tält med som tur var, vi har hittat jättefina miljöer att fotografera i, ätit god mat på Maritim (ok, de serverar bara fisk och det kan bli lite enformigt en hel vecka – men hey! Det är nyttigt!) och sista kvällen tillsammans intogs lite starkare drycker och om jag inte minns fel fick jag en sminklektion av make up-tjejen i den mörkaste hallen någonsin. :)

I vanliga fall brukar jag vara helt slut efteråt, trött i nästan en hel vecka men nu känner jag mig riktigt stärkt (och då är jag ändå inte i det skick jag var i en gång i tiden så jag är nästan lite imponerad själv).
Jag sov gott hela dagen igår förstås men det känns som att det var allt som behövdes, jag är på gång igen och längtar redan efter nästa fotosresa, för trots att det krävs väldigt mycket jobb både före, under tiden och efteråt (sånt som ingen ser) är det bland det roligaste jag vet.

Nu när jag är hemma igen ska jag fortsätta med bröllopsbilder och dopbilder, betala räkningar och ta hand om lite annat som hamnat på efterkälken.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • måndag, augusti 29, 2011 - 02:39

  fina frun - Kul för dig att det gick bra!ReplyCancel

 • måndag, augusti 29, 2011 - 07:53

  Elin - Åh, det verkar verkligen roligt! Sådant skulle jag vilja ha möjlighet att vara med på någon gång! Skönt att du är pigg!ReplyCancel

 • måndag, augusti 29, 2011 - 23:02

  Tesa - Fina frun: Ja, det var skönt! :)

  Elin: Det är väldigt mycket jobb, men också väldigt roligt! Sen hänger det förstås på vilken roll man har. Jag har provat vara både ad-assistent (mycket stryka kläder hela nätterna då), fotoassistent och nu de senaste åren som ad/projektledare. Det är nog den rollen jag tycker är roligast.ReplyCancel

 • tisdag, augusti 30, 2011 - 16:26

  Micke - Ni var i ett mycket vackert område.
  Roligt att se dig med energi och kreativitet!ReplyCancel

 • torsdag, september 1, 2011 - 21:36

  Tesa - Micke: Verkligen! Och tack, jag gillar det själv. :)ReplyCancel

 • fredag, september 2, 2011 - 10:13

  Mattias - Simrishamn fick ett litet besök av mig också i somras. Trevlig stad :-)
  Med lite tur så kan det bli ett nytt besök nu under hösten.ReplyCancel

 • måndag, september 5, 2011 - 20:57

  tess713 - Väldigt trevlig stad faktiskt. Fint utanför också, utmed havet.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*