Dagens hjärnsläpp

Imorse var jag mer än disträ när jag kom till jobbet. Hann berömma en kollega för hennes nya frisyr, prata lite om förra veckans fotoresa och stämma av lite uppgifter med en annan kollega innan jag äntligen kom fram till min kontorsdörr.

Det märkliga var att jag inte kunde få upp dörren med nyckeln! Där stod jag med händerna fulla av jacka, matlåda, väskor och trycker och trycker (det är här ni ska börja ana oråd), när jag irriterat tittar ned på nyckeln och inser att jag
1. Står ca en meter ifrån dörren.
2. Försöker få kontorsdörren att öppna sig med hjälp av fjärrnyckeln till bilen.

Vad värre var är att jag hann tänka ”såklart den inte öppnar sig, jag trycker ju på låsknappen”… innan jag äntligen kopplade och skrattade högt åt alltihop.

Vissa dagar ska man aldrig kliva ur sängen, men det är rätt skönt att börja dagen med ett riktigt gott skratt. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • onsdag, augusti 31, 2011 - 19:29

  Katarina - Jag tillåter mig att skratta.

  Eftersom jag känner igen mig.

  Fast jag brukar förstås oftast försöka låsa upp dörren hemma med bilnyckeln.

  Vi sitter ju i kontorslandskap.ReplyCancel

 • torsdag, september 1, 2011 - 21:35

  Tesa - Haha, det är konstigt hur man beter sig ibland. Som när man letar förtvivlat efter glasögonen som sitter på näsan eller efter den där pennan man håller i handen.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*