Och inga bilder har jag att visa heller

Nu var det några dagar sen jag uppdaterade något, och inga bilder har jag att visa heller. Jag var lite sjuk i veckan, annars jobbar jag, redigerar bilder för glatta livet och på dagarna är det också full rulle på fasta jobbet. Det är nog lite som det brukar vara vid den här tiden på året, man får bita ihop, beta av alla projekt ett efter ett. Huvudsaken är att man tycker det är kul och det gör jag ju! :)

Kroppen har också varit ovanligt snäll senaste tiden, lättare stelhet, lite trött och utslag bara (bara och bara, de jäklarna är fula och kliar men utöver det så) men inga stora problem annars, inte så smärtsamt och det är jag såklart väldigt glad för.
Jag ska faktiskt börja på yoga nu i veckan. Första gången tror jag bestämt (förutom den gången jag testade poweryoga), så det är lite spännande. Och jag har en plan om att kanske kunna simma två dar i veckan. Hoppas det ska gå bra för jag behöver röra på mig så nu går jag på alternativen jag tidigare aldrig provat och försöker bygga upp kroppen på nytt.

Om det visar sig att det fungerar, och livet fortsätter sin gilla gång tror jag att jag är redo, då är det dags att driva igång det projekt jag så hastigt fick avsluta förra vintern. Så håll tummarna, det är något roligt nämligen. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • söndag, september 11, 2011 - 18:07

    Elin B - Nyfiken, så nyfiken- Så spännande! :DReplyCancel

  • torsdag, september 22, 2011 - 00:02

    tess713 - Det är väldigt spännande faktiskt! :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*