35 år

Just det, idag blir jag 35 år! Kan knappt tänka mig det själv men är det inte alltid så att man känner sig yngre än man är?
Större delen av dagen har jag ägnat i ett trångt litet rum i möte med kollegor men på förmiddagsfikat fick jag en jättefin champagneflaska av arbetskamraterna och hemma sen blev det ett presentkort på Synsam. Äntligen ska det bli av, nya glasögon! :) Tror det är över 10 år sen jag köpte de jag har i dag, och de är både fula och sönder så det var på tiden. Även om jag inte använder glasögonen mer än i bilen så är det ju lite trevligt om de är snygga, eller hur? Och kanske skulle jag behöva använda dem oftare också när jag tänker efter.

Jag har överösts av gratulationshälsningar på facebook, telefon, mail och sms (och ett kort på posten, tack svärmor! :) ) men nåt annat firande har det inte direkt blivit av än, vi sparar det några dar och går ut i helgen och äter jag och finaste. Och kanske ser om det finns möjlighet att planera in en resa i höst. Kanske. Jag är lite sugen på en tur nånstans. :)

Åh… sa jag förresten att det är vår bröllopsdag idag också? Vi har varit gifta i två år nu.  

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • tisdag, september 20, 2011 - 22:13

  Pär - Puss på dig!ReplyCancel

 • onsdag, september 21, 2011 - 09:45

  Lisa - Grattis!!ReplyCancel

 • onsdag, september 21, 2011 - 13:49

  Informationssida inriktad på terminalglasögon - Smart att ha bröllopsdagen och födelsedagen på en och samma dag, det där har din man verkligen tänkt ut bra. Två flugor i en smäll. Skämt åsido, grattis! ;DReplyCancel

 • torsdag, september 22, 2011 - 00:01

  tess713 - Tack tack! :)ReplyCancel

 • torsdag, september 29, 2011 - 18:18

  Fina Frun - En stor grattis kram från Fina Frun :)ReplyCancel

 • fredag, september 30, 2011 - 09:51

  Fina Frun - Läcker flaska. Är den lika god som den ser ut?

  Aha, så du är wordfeud hooked? Sök Fina Frun om du vill ha en match ;)ReplyCancel

 • måndag, oktober 3, 2011 - 21:45

  Miss Upsey Daisy - Kommer du och mannen mot mina Hoods något framöver?ReplyCancel

 • torsdag, oktober 6, 2011 - 08:43

  Micke - Två år som gifta, vad tiden går.
  Ta väl vara på varandra och låt tiden ge er fina upplevelser att minnas tillsammans!ReplyCancel

 • lördag, oktober 8, 2011 - 12:47

  tess713 - Fina Frun: Tack! Jag har hört att den ska vara lika god som den ser ut! :)
  Och nu är vi ju redan igång med Wordfeud men om andra råkar se det här så kallas jag Tessa713.

  Miss UD: Ja, det kan vi nog göra! :) Jag är ju dit och tar lite prover emellanåt men det är mest mitt på dan mitt i veckan. Vi kanske ska försöka planera in nån helg?

  Micke: Ja, det går så himla fort! :) Tack och ni med för den delen.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*