Senaste tiden

Först vill jag säga att världen har i min mening blivit otroligt mycket fattigare i och med Steve Jobs bortgång och jag sörjer verkligen. Han är en av de få idoler jag har haft, en viktig inspirationskälla ända sen jag började använda macen (eller Macintosh som det hette då) 1993. Se gärna hans tal här till nyutexaminerade studenter.

Den senaste tiden har jag jobbat som en tok och till råga på allt samtidigt blivit sjuk i nåt också som har satt sig i kroppen i form av halsont, smärta och feber. Det gick ganska bra de första veckorna (som alltid vill man ju inte dra ned på tempot) men nu har jag legat ned de senaste dagarna och efter att ett antal influensa- och andra virusprover uteslutit vanlig ”husinfluensa” så fick jag äntligen antibiotika igår och känner mig redan aningens lite piggare så nu hoppas jag få väck det här helt och hållet. Onödigt att gå sjuk när det finns så mycket roligare att göra!

Jag har också fått veta att jag troligtvis, om planeringen kommer fungera för dem, ska få fota ett bröllop i december! Det ser jag verkligen fram emot, det är dessutom en av mina finaste vänner som gifter sig! Åh, jag ser fram emot att få börja vara med och inspirera henne! :)
Och så har Louise, vår fina lilla katt, flyttat hem tillbaks! Hon ska få bli innekatt igen och vi hoppas det ska fungera. Än så länge ligger hon mest och vilar antingen på en filt i soffan eller på oss och hon drar rejäla timmerstockar för att vara så liten.

I övrigt har det inte blivit så mycket fotograferande utan mest redigerande av gamla bilder, men jag har börjat posta med Instagram igen så använder du Instagram och vill följa mig där går det fint! Du kan även följa flödet i högerspalten här där de senaste bilderna kommer upp.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • lördag, oktober 8, 2011 - 12:58

  Katarina - Jag blev så förbaskad och ledsen när jag läste om dina senaste interaktioner med vården på din andra blogg att jag inte ens kunde kommentera.

  Skönt att du fick rätt till slut i alla fall och är på väg tillbaka.

  Vad är instagram?ReplyCancel

 • lördag, oktober 8, 2011 - 13:35

  tess713 - Katarina: Ja, det var ju lite nedslående att få ett sånt samtal faktiskt. Ska nog se över om inte jag kan byta vårdcentral. Nån som inte drivs privat, för det kanske är det som är felet? Jag genererar inga pengar med mitt frikort och besök som kräver engagerade läkare. Sen är det ju tur att reumatologen är engagerade och lika duktiga de (och oftast bra mycket mer rutinerade) på att ta de prover som behövs.

  Instagram är som Twitter fast med bilder, en bilddagbok!
  Men jag tror bara det funkar för iPhone? Tyvärr. Däremot kan vem som helst klicka på en bild t ex som publiceras i flödet till höger eller på min facebook och gilla den om man vill.ReplyCancel

 • lördag, oktober 8, 2011 - 14:00

  Lisa - Krya på dig! och nu har du en ny instagram follower ;)ReplyCancel

 • måndag, oktober 10, 2011 - 00:43

  Fina Frun - WOW ÄLSKAR den bilden på katt-tassarna!
  Hoppas att antibiotikan tar död på resterande bakterier, så du blir frisk snabbt!

  Kram/Fina FrunReplyCancel

 • torsdag, oktober 13, 2011 - 11:11

  Fina Frun - Hur går det med medicinen? Mår du bra nu?ReplyCancel

 • torsdag, oktober 13, 2011 - 11:35

  tess713 - Lisa: Tack, du med! :)

  Fina frun: Tack!
  Ja, antibiotika var tydligen den stora grejen, mår superbra just nu så det är bara att hoppas att vi utrotar vad som nu härjar i kroppen på den här kuren. Jag är så trött på att bli sjuk stup i ett! :)ReplyCancel

 • måndag, oktober 17, 2011 - 17:26

  Lisa - Ja precis.. Dom tillverkar ämnet som finns i färg och tapetklister som gör att det inte stelnar (så som jag fattat det) Mycket kemikalier och många säkerhetsföresktifter, så det var nog det perfekta stället att besökaReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*