Omstrukturering pågår

Jag har sagt det förr va? Jag håller på att greja lite, det kommer att ske en del förändringar. Det är vad jag håller på med mestadels av tiden. Samt rensar undan. Jag förstår inte hur det kan bli så mycket grejer hela tiden!

Förändringar har en förmåga att dessutom dra med sig nya och andra förändringar. Så vi tittar på hus, eller rättare sagt – jag tittar på hus. Och pratar med nya människor, läser nya böcker om nya ämnen. Försöker tänka i nya tankegångar. Vissa saker är lättare än andra. Som att titta på hus. Svårare är det att bestämma sig om man ska gå till banken och begära det där lånelöftet, hur huset ska vara eller bestämma sig för var man faktiskt vill bo. Förstår liksom inte riktigt hur folk kan bestämma en sån sak! Eller så väljer man helt enkelt utifrån där man trivs bäst och struntar i alla andra om och men.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • torsdag, november 24, 2011 - 09:54

    Micke - För min del har val av bostad oftast varit slumpartat. Sedan när man väl har satt ”rötterna” gäller det att se till så att man har verktygen för att trivas. I mitt fall har den senaste flytten inneburit att jag träffade Camilla och det är allt jag behöver för att trivas. :)ReplyCancel

  • söndag, november 27, 2011 - 18:05

    Tesa - Läget är viktigt för oss. I många fall viktigare än allt annat nästan, men samtidigt vill vi ju gärna ha ett hus som inte kräver för mycket då vi båda jobbar mycket. Sen gillar jag att greja, så det får inte vara helt färdigt heller. :)ReplyCancel

  • söndag, december 4, 2011 - 18:07

    Jo - Jag tror att det är där man får börja: VAR vill man bo. Sen får man kanske fundera på hur pengar man vill lägga på boendet varje månad och då ger det sig ganska snabbt. Vi bodde ju i Gbg förut, men insåg snabbt att det finns inte möjlighet att köpa ett hyfsat hus i de stadsdelar vi ville bo i för de pengar vi ville lägga. Vi ville ju ha kvar ruckel och kunna göra annat än att bo. Plus att vi ville ha råd att fixa. Så då bidde det Borås. Vi hamnade där vi hamnade av en ren slump men vi stortrivs. Men hade någon sagt för fem år sedan att jag skulle bo i hus i Borås, hade jag nog skrattat ett bra tag! ;)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*