Som en filmstjärna

God fortsättning allesammans! Jag glömde nog blogga Gott Nytt År tror jag men sanningen var den att vi på fredag hade en görmysig spelkväll ihop med vänner i Göteborg och det blev god mat och efterrätt och vin, kanske aningens för mycket vin för mig kan jag konstatera så här efterået, och kanske var det så att vi helt enkelt höll oss i soffan hela nyårsafton, okammade, i mysbyxor och under mjuka filtar, tittande på gamla Arkiv X-avsnitt (som jag fortfarande inte alls förstår hypen kring) och ett par filmer till långt in på natten medan raketerna ven utanför hela kvällen.
Faktiskt inte ett helt fel sätt att fira nyår på! :)

Ikväll har jag suttit och redigerat bröllopsbilder, de är snart klara och kommer upp så fort brudparet fått gå igenom dem men jag vill blogga den här bilden på min fina vän. Vacker som en filmstjärna, eller hur?

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*