Helena & Johans bröllop

Helena och jag lärde känna varann genom en gemensam vän. När vi började umgås vet jag inte exakt men jag tror allt började med en midsommarfest 2000, en liten vit fluffig hund och några tequila för mycket. Det kan förklara varför jag inte minns så väl. ;) Det var även då jag första gången träffade min man, sen träffade Helena sin Johan och trots att vi bott så långt ifrån varandra hela tiden har vi ändå hållit ihop genom åren. Och det är jag väldigt glad för, de är sådana fina vänner!
Den 17 december 2011 gifte de sig äntligen och jag önskar dem all lycka i framtiden!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • lördag, januari 7, 2012 - 22:04

  Katarina - Underbara bilder – du är så duktig!ReplyCancel

 • måndag, januari 9, 2012 - 13:25

  Mrs E - Jättefina färger i bilderna!ReplyCancel

 • måndag, januari 9, 2012 - 20:32

  Tesa - Tack snälla!ReplyCancel

 • torsdag, januari 12, 2012 - 15:16

  Ulrika Lind - Vilka vackra bilder och framför allt vilket vackert par !!!
  GRATTIS till er igen, vi önskar så att vi hade kunnat delta denna speciella dag, men bilderna talar fint……ReplyCancel

 • måndag, januari 16, 2012 - 09:31

  veronica johansson - Vilka OTROLIGT vackra bilder <3
  Önskar dig en fin dagReplyCancel

 • måndag, januari 16, 2012 - 22:55

  Tesa - Tack! Och detsamma till er!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*