Mer krisp åt folket!


Trodde väl aldrig jag skulle säga det här, jag som tidigare inte varit så förtjust i vintern, men jag saknar lite kyla! Jag saknar härlig frost och det vackra solskenet som brukar följa. Så att det blir så där härligt ”krispigt”! Usch jag avskyr egentligen det ordet, eller rättare sagt hur det brukar användas, men det råkade passa nu.

Nu är vädret sådär grådaskigt, blött och trist, mörkt mellan klockan 15 på eftermiddagen och 10 på morgonen, helt värdelöst! Sen är det väl kanske inte vintern i sig jag ogillar utan när det blir väldigt mycket snö, svårt att ta sig fram, många olyckor pga halka och så det eviga mörkret förstås.

Hela helgen och dagen har bestått mest av jobb. Fotografering av kepsar som ska ligga i en liten produkttidning och så har jag plockat ihop ett stort dokument med produkter som ska bli en stor affisch. Utöver det har jag gjort back up, lekt med katten och tittat på film ihop med mannen. Egentligen hade vi planerat en liten tur till IKEA men det fick vara den här gången då jag behövde komma ikapp med annat. Nätshoppade lite som tröst istället. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • söndag, januari 8, 2012 - 23:42

  Elin B - Grymt fina foton på Johan & Helena!
  Jag skulle behöva rådfråga någon som kan (du?). Har du tid och lust att ha en med mig ang flyers och visitkort?ReplyCancel

 • måndag, januari 9, 2012 - 10:42

  Helena - HÄr hade vi -16 idag liiiite för kallt för min smak detReplyCancel

 • måndag, januari 9, 2012 - 20:31

  Tesa - Hej och tack! :)

  Elin: Maila mig vad det är du undrar över så ska jag se om jag kan hjälpa dig!

  Helena: When you wish upon a star… här fick vi frost i morse, sen satte det igång att snöa och nu har nog hälften regnat bort. Jag ska vara lite försiktigare med mina önskningar i fortsättningen!ReplyCancel

 • tisdag, januari 10, 2012 - 10:50

  Fina Frun - Halka is och slask är inget kul…
  Vilken fin header du har gjort!ReplyCancel

 • fredag, januari 13, 2012 - 12:46

  Fina Frun - inget ”krips” här heller…

  hoppas du får en fin helg!ReplyCancel

 • tisdag, januari 17, 2012 - 00:16

  Tesa - Fina frun: Tack helgen var bra, hoppas din var det samma! Och nepp, fortfarande inget krisp, trots att det såg lite hoppfullt ut där en sväng.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*