Vitt vitt vitt

Vi var i Värmland i helgen och hälsade på. Medan vi åkte dit på fredagskvällen skiftade temperaturen från -4° till -19°. Ett rejält hopp på termometern. :)

På lördagen åkte vi in till Torsby för att köpa en present till syster, och sen mötte vi upp Helena och Johan för att ta några bilder på Noel i nysnön. Tyvärr var det rätt grådaskigt och iskallt så vi fick skynda oss men det blev iallafall ett litet gäng bilder, och senare på kvällen bjöd de på gott att äta och vi hade en jättetrevlig spelkväll hemma hos dem till sent på natten.

Söndagen tog vi nog den längsta sovmorgonen på länge, tror inte vi hasade oss ur sängen förrän 11.30! Vi hann iallafall med frukost och sen en fika hos syster innan vi åkte hem tillbaks. Vi får se när nästa Värmlandstur blir av!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*