Förkylt och nya glasögon

Förkylt var det här! Hela helgen faktiskt och jag har inte repat mig än men har fått sätta igång jobbveckan som vanligt ändå, mycket att göra nu inför fotoresan som är om ett par veckor. I övrigt har jag bokat in mig på en workshop i maj och är intresserad av att gå på ytterligare en i oktober och så har jag äntligen släpat mig till optikern för att prova ut nya glasögon! Inte en dag försent. Det var skönt att upptäcka att synen förändrats endast marginalt de senaste 10 åren.

Fick sen efter att ha provat säkert 10 olika bågar i affären, med mig 3 st hem att prova lite mer. Ett av paren lyckades jag rösta ut själv men sen blev det svårt. Ett par satt lite bättre och är lite mer kontrastrika med sin tunna skalm, det andra paret har en klassisk fin form och en himla snygg violett färg. Så det var bara att plocka fram kameran och ta alla vännerna på Facebook till hjälp!

Vilka glasögon som vann? Överlägset det första alternativet. Även mitt förstaval, trots att jag fortfarande tänker tanken att det kanske är möjligt att köpa båda två… ;)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • måndag, februari 13, 2012 - 23:55

  Mrs E - Tycker du ska satsa på båda för här ifrån oss röstar vi på nr 2 :-) Krya på dig!ReplyCancel

 • söndag, februari 19, 2012 - 03:48

  Fina Frun - Jag gillar också de översta bäst!
  Krya på dig vännen.
  Kram/Fina FrunReplyCancel

 • söndag, februari 19, 2012 - 20:36

  Therese - Mrs E: Tack!
  Det fick bli ettan till slut, var sugen på båda men pengarna medger inte riktigt det. Blir istället ett par extremt välbehövliga solglasögon istället. :)

  Fina Frun: Tack, mycket bättre nu! KramReplyCancel

 • lördag, februari 25, 2012 - 16:36

  Miss Upsey Daisy - Man köper alltid båda ;-)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*