Veckans händelser

På hemmaplan igen efter en veckas fotografering i Stockholm (inte som fotograf utan planerar allt som ad). En riktigt bra vecka blev det, men även om det inte var så många minusgrader var det hemskt kallt ute. Och så blev det god mat, mycket prat, lite stressigt, många bilder att ta, tidiga mornar och sena kvällar, några promenader, vi hann ett besök på Fotografiska för att se Anton Corbijns utställning och köpte med present både till mannen och mig själv, sol nästan hela tiden och det var så underbart trevligt att jobba ihop med alla, även de som var helt nya för den här gången.

Väl hemma fick jag en liten present av kärleken som träffade rakt i hjärtat, slappade och sov bort hela lördagen, haft maraton på serier, en riktig långpromenad i solen och jobbat lite. Snart är måndagen här och jag ska börja gå igenom alla bilder.
Tyvärr var inte kameran uppe och luftades så mycket, jag hade fullt upp ändå. Men jag tog lite bilder ibland med iphonen som jag kan visa, och när den färdiga katalogen kommer kan jag nog visa några uppslag också. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*