Med hopp om ett fortsatt fantastiskt år!

Hittills har det här året varit ganska intensivt, men på ett bra och skönt sätt! Och det kommer fortsätta så här har det visat sig. Jag kommer bland annat få fotografera väldigt mycket mer än jag hade trott, både i jobbet men också i ett par sidoprojekt jag själv startat och det ska bli så kul!
I det ena fallet slängde jag ut min tanke och det gav en enormt positiv respons! Jag blir alldeles varm i magen när jag tänker på vad många fantastiskt fina människor det finns där ute som ställer upp och hjälper till trots att de har mer än nog att tänka på för egen del. Projektet kommer innebära en hel del resor inom Sverige, vilket jag ser fram emot jättemycket reslust som jag har, och jag kommer få träffa och prata med många nya spännande människor, fotografera och dessutom skriva om det! Mer om detta när jag börjat få lite struktur på allt.

I övrigt har jag inte hunnit träna ett jota inför Vårruset så vi får väl se hur det går med springandet :). Jag håller också på att gå igenom massor av bilder från fotoresan, planerar en studio (nej tyvärr inte min egen, men jag kommer jobba i den en hel del), bokar upp fotograferingar, ser fram emot en liten kurs i work flow, min systers besök och den utlovat varma helgen!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • onsdag, mars 21, 2012 - 23:55

    Jo - Oj, massa skojiga saker, härligt! :)ReplyCancel

  • onsdag, mars 28, 2012 - 22:24

    tess713 - Ja det ska bli jättespännande! Hoppas få summera årets slut riktigt bra, men först tänkte jag passa på att njuta av alla de månader som kommer. :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*