En liten nostalgitripp

Igår kväll satt jag och gick igenom en hårddisk fylld med bilder. Det fanns en hel del gamla bilder där, såna som väckte gamla minnen, såna jag sparat på mig och sen glömt bort av nån orsak och sådana som jag upptäckte kan må bra av en annan redigering eller beskärning än de fått tidigare. Här är några av bilderna och fler kommer säkert vid andra tillfällen. Ibland är det bra att gå tillbaks, reflektera. Och sen gå vidare och försöka göra det bättre.

Jag hade dille på att leta slitna, rostiga gamla maskiner, ödehus och försöka skapa kompositioner av det. Bilsätet är fotat sent på kvällen i ett industriområde dit jag och en kompis åkte för att nattfotografera.

Fina fina Lysekil. Det går liksom inte att tröttna på den här lilla stan, det finns alltid något att fotografera!

Något som vi gör alltmer sällan, pga tid och lite tryt i orken, är att ta en spontan åktur till andra sidan Sverige. Fotografera en skogskyrkogård ett par timmar och sen åka hem igen. Jag har gjort många galna spontanturer i bilen genom åren, det är nåt jag verkligen borde ta upp igen!

Doors of Dublin. Vi var i Dublin i 5-6 dagar och jag la snabbt märke till alla vackra dörrar men eftersom vi inte var där för att fota så fick det bli ett mindre antal bilder när tillfälle gavs, och så bestämde mig för att DET ska jag göra ett projekt om nån gång. En googling eller två senare insåg jag att det projektet gjorts flera gånger om av andra som verkar ha samma fascination för dörrar som jag. Det hindrar förstås inte att jag gör det ändå och på mitt sätt. Jag får helt enkelt se till att det blir annorlunda! :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • fredag, mars 23, 2012 - 19:59

  Gunilla - Åh dessa dörrar!! Älskar dom! :)ReplyCancel

 • måndag, mars 26, 2012 - 14:35

  Miss Upsey Daisy - Och Dublin var ju extrafint för er. :)ReplyCancel

 • onsdag, mars 28, 2012 - 22:22

  tess713 - Gunilla: Samma här!
  Miss UD: Ja väldigt mycket extrafint. :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*