Fredag den 13:e en ny turdag?

Sitter här på min kammare och lyssnar på regnet som vräker ned utanför… vad hände med det vackra och varma vädret?? Den här helgen har vi fått se allt från värsta snöyret till spöregn och sol och kyla.
Vi har iallafall firat påsken i Värmland med god mat hos pappa, besök hos kompisar som nyligen köpt hus och Louise the cat har fått stanna kvar hos min syster för en tid framöver (men oj, vi saknar henne redan!) eftersom vi ska bort en hel del närmaste månaden och vi har fruktansvärt mycket att göra. Se på hus till exempel! Vi ska se på ett jättefint hus nu på fredag, den 13:e april. Otursdag enligt många, men eftersom det var samma fredagen den 13:e april som vi förlovade oss för 11 år sen så är vi ganska exalterade. :) Sen får vi väl se om det blir affär förstås, det är ju nåt helt annat.
Denna vecka ska vi alltså ringa runt till banker, resa lite i Sverige, jag ska ha flera möten med olika människor inför både bröllopsfotografering och projekt, en katalog att sätta ihop, och försöka få ordning på min bil inför besiktning. Bilen är det tråkigaste som kan hända på hela veckan, allt det andra är ett rent nöje!

Den här helgen drog jag igång mitt projekt, med min syster som första person. Nästa helg ska jag träffa ytterligare 5 personer som ska få berätta sin historia och så fort jag fått upp en hemsida kommer ni att få veta mer och det kommer att finnas både bilder och berättelser att läsa. Några bilder kan ni få se här redan nu!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • onsdag, april 11, 2012 - 23:45

  Sandra - Vilka underbara foton du tar! Ser fram emot att vara med i ditt projekt :)ReplyCancel

 • torsdag, april 12, 2012 - 07:42

  Krister - Hoppas husköpet går i lås, om allt känns rätt!ReplyCancel

 • lördag, april 14, 2012 - 00:17

  tess713 - Sandra: Tack, och jag är så glad att du ska vara med! :)

  Krister: Ja, det hoppas jag med! Både att det ska kännas rätt och gå i lås om så är.ReplyCancel

 • tisdag, april 17, 2012 - 20:55

  Micke - Aktiv som vanligt ser jag. :)
  Mycket spännande projekt framför dig, roligt!

  Håller tummarna för huset.ReplyCancel

 • lördag, maj 19, 2012 - 00:19

  tess713 - Micke: Ja jag vet! Det är så svårt att få stopp på nåt vis. ;)
  Hoppas allt är bra med er, och håll tummarna för nästa hus också nu då. ;)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*