Konfirmationsfoto, husletande och bröllopsfotografering i en salig röra!

Jag har varit osynlig de senaste två veckorna, jag vet, så jag vill bara slänga in några rader och meddela att jag lever, fotograferar för fullt och njuter i fulla drag av att det är vår! Visst är det underbart med den första grönskan, ljuset, kylan och solen på samma gång, att det är så fräscht i luften? Jag älskar det!

I helgen ska vi dessutom åka och titta på ett hus, så det är lite extra spännande! Andra stora happenings är att jag börjat jogga! Ja, om man nu får skryta med att bara ha varit ute en enda gång hittills och dessutom vara nära att kollapsa på de 2 km som jag och en kompis sprang vill säga.
Till helgen är det dags för konfirmationsfotografering och jag ska dessutom snart ha årets första bröllopsfotografering, i Trollhättan, så här händer det minsann saker! :)

Slänger med en bild som jag tog ute på Stångehuvud tidigare i vår. Det är nåt extra att stå ute vid havet och följa solens upp- och nedgångar.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • lördag, maj 19, 2012 - 10:51

    Jo - Håller tummarna för att det är ert drömhus som ni får köpa för en spottstyver bara för att säljarna tycker att ni är så underbara!! :)
    (Superfin bild!)ReplyCancel

  • onsdag, maj 30, 2012 - 20:35

    tess713 - Jo: Det blev inget drömhus! (och det var nog inte drömhuset, däremot drömläget!)
    Priset blev i slutändan inte heller nån dröm direkt… ;)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*