Modefotografering

Igår blev det en heldag produkt- och modefotografering för John Hagby på Pictpro. Bara fotografering med blixt (nästan, jag fuskade lite) både i studion och ute på en bilskrot som var dagens location. Fick många bra tips och nya idéer, perfekt för mig som ska börja fota i studio en hel del från och med hösten.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • söndag, juni 3, 2012 - 21:38

    Micke - Vilken rolig dag du ser ut ha haft!

    Studiofotografering är kul. Där får fantasin verkligen jobba och man kan bygga rätt roliga saker för att styra ljus och reflektioner. Vi skall ju inte snacka om all rekvisita man bara måste ha. :)ReplyCancel

  • måndag, juni 4, 2012 - 09:03

    Mrs E - Jättevackra kort, vad kul att lära sig mer!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*