Sommarbestyr

Två veckor av semestern har vi nu lyckats fylla fullt ut. Med lite fotografering, med besök hos släktingar och vänner, med ungar och lek, sälsafari, Liseberg, en Värmlandsresa, shopping och lite vila däremellan. Två veckor är kvar och en stor del av dem ska jag ägna bland annat åt att bygga om hemsidan, bygga i ytterligare en annan och lite annat jobb. Men förhoppningsvis ska det hinna bli lite vila däremellan, kanske nån utflykt också.

Vi letar hus också, fortfarande. Hittar flera objekt som är intressanta men det är ju mer än det som ska stämma in. Hade älskat att ha ett eget hus att pyssla i just nu, så sugen på att köpa lite nytt till hemmet, fixa och trixa med blommor och annat. Men, vi får än så länge fortsätta titta efter det där perfekta objektet.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*