Kaos

Ja, så har jag satt igång då med nya hemsidan, lika bra att börja så det blir gjort tänker jag. Men det blir kaos här en stund, jag beklagar det.
Det ska bli bättre, bara jag får rumstrera om här. Så just nu syns inte bilder som de ska, inte heller funkar vissa länkar och så. Det går dock fint att fortfarande ringa och maila mig och så hoppas jag få ordning på kaoset snarast. Och så har jag förstås facebooksidan som du kan gå in och gilla så får du ändå de senaste uppdateringarna!

www.facebook.se/westinhouse

+46 733 836986
info@westinhouse.net

//Therese

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • söndag, juli 15, 2012 - 21:24

    Miss Upsey Daisy - Synd att vi missade varandra i helgen.. Hoppas det går fler tåg?ReplyCancel

  • onsdag, juli 18, 2012 - 12:50

    Therese - Miss UD:
    Klart det går fler tåg! Vi ska bland annat nedåt nån dag och reka lite fotoplatser, vi hör av oss! Och ni med hoppas jag ifall ni kommer uppåt landet.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*