En vecka med Lea & Frida

Förra veckan kom Lea och hennes kompis Frida hit. Båda tjejerna är fotointresserade och älskar att blogga så vi var ute en hel del, fotograferade, geocachade, shoppade, spelade spel, tittade på film och när P’s bror också kom åkte vi allihop till Liseberg. Jag hade i nåt svagt ögonblick lovat följa med dem i Atmosfear (jag förstår fortfarande inte hur det gick till eftersom jag normalt åker väldigt lite och aldrig skulle ge mig på nåt dylikt!) Den (huh… jag kan fortfarande känna släppet), Lisebergsbanan och Balder fick inleda dagen. Och så fortsatte det sen! Vi kom hem ganska sent, nöjda och glada och med över 10 kg godis i bagaget då det visade sig att P’s brorsa är en riktig hejjare vid chokladhjulen och tog hem resten förutom min och Leas vinst.

Nu har alla åkt hem igen och det blev väldigt tyst och tomt, men som tur är tog jag lite bilder vid en av våra turer och som jag kan gå tillbaks och titta på.
Tack för en toppenvecka tjejer, en stor kram till er båda!

Båda tjejerna har varsin blogg där de berättar om sina äventyr. Leas hittar du här. Och Frida finns här.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • onsdag, juli 18, 2012 - 17:08

  Frida - Tack själv Tesa för en super rolig vecka!
  Underbara bilder :)

  Kram ♥ReplyCancel

 • onsdag, juli 18, 2012 - 20:27

  Pär - Ja, jag är i alla fall imponerad, både av tjejerna och dig!ReplyCancel

 • fredag, juli 20, 2012 - 10:58

  Miss Upsey Daisy - Fina bilder. Inga dåliga vinster såg jag på Fejjan. :)ReplyCancel

 • lördag, juli 21, 2012 - 16:35

  Therese - Frida: <3

  Pär: :)

  Miss UD: Tack! Nej, det blev en himla massa choklad, inte helt nyttigt kanske! :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*