Tillbaks till vardagen

Sitter och redigerar ett bröllop och planerar lite inför kommande vecka. Egentligen har jag en semestervecka kvar men det finns en hel del att göra på jobbet att jag nog får ägna det lite tid. Det var inte helt oväntat i och för sig men jag hade hoppats hinna med det obligatoriska rensandet i garderoberna först, åka till tippen och alla de där andra sakerna man aldrig hinner med annars.

Nu när jag har grejat med hemsidan några dagar har jag upptäckt att alla inlägg före ett visst datum saknar bilder. Och jag har inte lyckats återskapa dem heller. Ett tag funderade jag på att radera samtliga poster, men jag ångrade mig då det finns både kommentarer men också texter jag inte bara vill ta bort sådär. I övrigt saknas nu ”bara” finjusteringar, information och lite detaljer.

För att inte inlägget ska bli helt bildlöst lägger jag med en bild på min syster som jag fotade i försomras.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • måndag, juli 23, 2012 - 11:00

    Katarina - Vad snyggt du gjort det här!ReplyCancel

  • måndag, juli 23, 2012 - 23:34

    Therese - Tack! Det känns kul med något nytt, och det finns mer att fylla på med. :)ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*