Ett break med fotografering och skattletning

Just nu går mycket av tiden åt till att planera nästa års katalog och vi ska snart iväg på fotoresa igen. Låter ju kanske lite konstigt att koppla av med fotografering när det är mycket sånt tiden går åt till i jobbet, men jag är väl skadad. :) I helgen tog jag iallafall ett litet break från allt data- och planeringsjobb och så passade vi på att åka ut till Hunneberg och Halleberg i det fina vädret för att traska omkring, geocacha och fotografera. Det visade sig att vi faktiskt var vid en av Sveriges två enda GSSP:er, en grotta där Pär fick klättra in och leta efter en cache. Säga vad man vill om det här cacheandet, men det aktiverar oss iallafall och vi verkar till och med lära oss nåt emellanåt också!

Fikat skulle vi ha gjort också uppe vid Spiskupan men det visade sig att vi kom för sent. Innan vi begav oss hem hann vi iallafall ta en sväng till Brudslöjan (Skäktefallet på Vargön), jag har nog inte varit där sen 2006-2007 nån gång, ska se om jag kan gräva fram bilderna vid tillfälle. Det var mycket mer igenväxt än jag minns men fallet är fortfarande lika fint.
Söndagen ägnades också åt en skön långpromenad, fotografering och lite mer skattletande, men då i Lysekil. Det känns som att sommaren är på väg att ta slut nu.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*