Anna & Henrik

I slutet av juni fick jag möjligheten att fotografera Anna & Henriks lilla vackra bröllop i Fiskebäckskil. Jag tror bestämt att jag blev lite kär i båda två och deras underbara trevliga familjer och all den glädje de spred runt sig! Jag sitter här och ler för mig själv när jag tänker på alla dessa små finurliga och kärleksfyllda skämt som fick oss att skratta hela tiden, när vi av misstag råkade kliva rakt upp ett riktigt rödmyrebo medan vi porträttfotade och fick fly hals över huvud (vem hade kunnat ana att den fina gläntan redan var upptagen av de rätt stora och ilskna rackarna), alla vackra tal och de många glädjetårar som fälldes.

Tack. För att jag fick lära känna er.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • fredag, augusti 31, 2012 - 13:02

  Mrs E - Åh så fina! Varje gång jag ser bruden tror jag dock att det är du :-)ReplyCancel

 • lördag, september 1, 2012 - 10:34

  Mattias - Mycket snygga bilder det här :-) Fiskebäckskil är ett inte helt dumt ställe..

  Förresten, kan inte jag få hänga med nån gång och assistera dig under en fotografering?ReplyCancel

 • måndag, september 3, 2012 - 13:32

  Therese - Mrs E: Tack! Fast jag vet inte om jag tycker vi är så lika, hon är ju så himla fin!
  Mattias: Tack, Fiskebäckskil är riktigt fint och Gullmarstrand också.
  Absolut kan du säkert få hänga på, vi kan höras om det!ReplyCancel

 • måndag, september 3, 2012 - 23:36

  Jenny Blad - Åh så fint!!!!!ReplyCancel

 • tisdag, september 4, 2012 - 12:10

  Camilla - Så himla vackert…ReplyCancel

 • söndag, september 9, 2012 - 22:16

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*