Flera bollar i luften

Ibland blir det bara väldigt mycket att göra på en gång och av nån orsak är det bloggandet som kommit på efterkälken, så jag tycker det är dags att uppdatera er med vad jag håller på med! Ni vet väl att ni även kan följa mig på Facebook och Twitter? Det händer att jag skriver oftare där.

För några veckor sen avverkade vi höstens katalogfotografering på mitt jobb. Först nån månads arbete innan, sen 5 dagar intensivt arbete på plats och en helg att kraschlanda på innan nästa arbete drar igång, det jag sitter med nu. Jag älskar de här fotoresorna, även när de inte är längre bort än några mil. Men jag älskar att planera fotomanuset, att sätta ihop arbetsteamet och modellerna och upptäcka hur bra allt flyter även om det kändes helt kaotiskt från början. Och jag har alltid haft sån tur (eller kan det vara skicklighet? ;) ) att få ett superduktigt och drivet team där alla kommer överens och vill nå ett riktigt bra resultat. Underbart!
Just nu jobbar jag med att få ihop ett slutresultat av det här, mycket att tänka på, så jag blir lite frånvarande i andra situationer tyvärr, men jag svarar på telefon och mail hela tiden.

Förra helgen var jag andrefotograf till ett underbart brudpar på Loka Brunn. Huvudfotografen var Sonia Jansson och det var så kul att få jobba ihop med henne, så det hoppas jag vi kan göra om nån gång.

Lite annat spännande som händer är att vi är med och budar på ett hus. Det är aningens nervöst men troligtvis blir det klart i den här veckan som kommer så jag behöver nog inte oroa mig speciellt länge. Och så har jag börjat min distanskurs och åker på en 3-dagars ”inspirationskurs” i slutet av september.
Jag vill även passa på att visa en av mina bilder som hamnade i en broschyr, alltid lika roligt att se bilderna i tryck! Modell är Ida Söreklint.

Nä, nu är det dags att sova, imorrn väntar nya utmaningar!

 

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
 • måndag, september 10, 2012 - 06:19

  Elin - Jag tycker det låter så fantastiskt roligt med katalogjobbet! Du har mycket på gång- det gillar jag!:)
  Vad är det för distans- och inspirationskurs? Nyfiken som få! :)ReplyCancel

 • söndag, september 16, 2012 - 12:40

  Therese - Ja, det är kul också, mycket man lär sig om allt möjligt som man inte trodde man skulle behöva ibland.

  Den ena kursen är en inspirationskurs för fotografer med eget företag.
  Och den andra är en 7,5p kurs som heter Visuell kommunikation.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*