Kontraster

Jag gillar kontraster. I former, i färg och i känslan. Människor också för den delen.
För nåt år sen gjorde jag en liten serie bilder som jag kallade Rocky shapes. Idag tog vi en promenad till samma ställe och jag kan inte sluta fascineras över de mjuka linjerna i den hårda stenen och de olika formerna som kommer från skuggorna, jag bara måste fotografera dem. Här är några av dagens bilder.

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt
  • söndag, oktober 7, 2012 - 10:20

    Mrs E - Riktigt läckert!ReplyCancel

  • tisdag, oktober 9, 2012 - 12:16

    Tobias Fischer - Underbara bilder. Du har verkligen öga för form och kontrast. Grymt jobbat!ReplyCancel

  • tisdag, oktober 9, 2012 - 20:30

    Miss Upsey Daisy - Grattis till det underbara husköpet :)ReplyCancel

  • lördag, oktober 13, 2012 - 10:44

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*