Hus, familjeporträtt och allt det andra

Vi har köpt hus inte långt från Havstensfjorden, ett stort sådant där jag även kan ha både arbetslokal och studio i. Det behöver inte sägas mer än så, det borde uppfylla oss till max.

Tyvärr är inte så fallet, vad som uppfyller mig till max just nu är mitt fasta jobb som art director, där jag fått ett högre och större ansvar än tidigare. Jag är glad för det har gett mig en del helt nya arbetsuppgifter och jag får en helt ny insikt i jobbet men samtidigt innebär det också mycket mer jobb. Vad som händer utanför det är dock att jag får försöka plocka och städa allt eftersom och allt annat blir en aning lidande.

Idag har jag och en kollega testkört lite inne i nya studion, innan det blivit målat eller ordning eller nåt what so ever men det funkar! Och det är kul. Jag ser fram emot många nya kunder och sådana som tycker det ska bli kul att köra såväl bröllopsporträtt som familjeporträtt i den och även alla andra slags porträtt såklart och jag kommer annonsera så fort allt är på plats. Tills dess gäller dock samma som tidigare – jag fotar lifestyle, på valfri plats och ni får jättegärna komma hit och vi åker ut till havet och tar era familjeporträtt, barn- och gravidfoton både hemma i min trädgård eller någonstans utmed vattnet. Det är minst lika fantastiskt som i en studio, jag lovar!

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*