Sköna lediga dagar

Julen firades i Värmland som vanligt med släkten på tre ställen och vi hann till och med hälsa på vänner innan vi åkte hem tillbaks. Sen har vi för en gångs skull haft helledigt i mellandagarna, jag har inte ens tagit upp datorn förrän nu! Lea följde med oss hem också för att fira nyår ihop och eftersom hon är fotointresserad och fick lite nya filter så passade vi på att ta en skön men himla kall promenad innan värmen och regnet kom och tog bort all snö.

Dagarna har i övrigt gått åt till att shoppa både hemma i Uddevalla och Göteborg och en dag gick vi på bio och såg The Hobbit och vi har haft vänner på besök och gottat oss i julgodis, snacks och annat, så nu lär det verkligen till att utnyttja de där gymkorten som det nästan hunnit växa mossa på vid det här laget. :)
Jag har även tagit en stund till att summera året, se vad som varit positivt, vad jag behöver jobba mer med och vilka mål och drömmar jag har framför mig att förverkliga. Som nyblivna ägare till ett väldigt stort gammalt hus, en lokal att ha studion i samt en härligt stor trädgår lär vi ju inte behöva oroa oss för att nånsin ha tråkigt igen iallafall. :)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*