Företagsporträtt i Kosta

I mitt jobb som ad/fotograf för den profilgrossist jag är anställd hos, riggade jag och ytterligare en fotograf (Roger Ottosson) samt MUA/stylisten Charlotte Svensson upp en dubbelstudio i Kosta i två dar förra veckan och fotade företagsporträtt på en stor kundträff. Nästan alla fick lite uppfräschning av Lotten innan de hamnade framför kameran, och det var drygt 200 personer så det var rätt högt tempo kan jag säga, men också riktigt superkul! Både att det flöt på så himla bra, att få jobba ihop med så många duktiga människor och att träffa alla deltagare. Sen är ju Kosta Art Hotel nåt extra också!

Jag gillar just fotoresor och ja, faktiskt alla typer av jobb ute på andra ställen (både Sverige och utomlands) i några dar/nån vecka extra mycket, där man kan låta sig uppslukas av jobbet och atmosfären och bli ett med människorna man jobbar med. Det går åt en (hel) del planering innan men sen, när man kommer iväg och äntligen får sätta allt i verket. Åh, härlig känsla! :)

Så här såg iallafall jag själv ut när jag ställde mig framför kameran! Fotot tog Roger Ottosson, även Lotten hade ett finger med i spelet. ;)

Dela på Facebook|Twittra|Maila länk|Kontakt

Din mail publiceras aldrig öppet. *

*

*